CONFERÈNCIES

LOS 5 MONUMENTOS DE ESPAÑA: JUAN JOSÉ
Aquí teniu la conferència sobre els cinc monuments d'Espanya que ens ha exposat en Juan José. Ell en destaca cinc com a més rellevants: l'Alhambra de Granada, La Mezquita de Córdoba, el Acueducto de Segovia, La Sagrada Família y la Catedral de Burgos. Ens ha comentat certs aspectes referents a l'any de construcció, estil, localització... Ha estat molt interessant! Molt bé Juan José!LOS HÁMSTERS: PAULA MOYA
Heu vist qualque vegada un hàmster? A que són monos? De quin color us agraden més? Sabeu quines races existeixen? Sabeu que pot menjar i que no pot menjar un hàmster? Tot açò i més ens ha explicat na Paula Moya sobre aquest animal tan curiós.

EL COR HUMÀ: VÍCTOR
Avui Víctor ens ha explicat com és el cor humà, quina morfologia i quina fisiologia té, els moviments de sístole i de diàstole, etc. També hem pogut veure un cor que tenim a escola, l'hem desmuntat i l'hem pogut veure bé per dintre en tres dimensions. Ha estat molt interessant i hi havia paraules molt difícils que Víctor dominava a la perfecció. Enhorabona!
A continuació teniu la seva conferència:

LES VITAMINES! JÚLIA FUXA
Na Júlia Fuxa ens ha explicat avuí la seva conferència. Era sobre les vitamines, i hem aprés molt sobre els tipus de vitamines que hi ha i en quins aliments de la dieta els trobem. D'altra banda també ens ha comentat quins són els beneficis que aquestes ens aporten per a l'organisme i en ha recomanat dur una dieta saludable mitjançant la piràmide alimentària. A continuació teniu la seva conferència!


LES MEDUSES: JÚLIA CAMPS
Avui na Júlia C. ens ha presentat la seva conferència sobre les meduses. Mentre ens explicava hem agafat alguns apunts i després ella ens ha passat un full amb algunes preguntes sobre la seva conferència. D'altra banda, nosaltres també l'hem avaluada per tal d'ajudar-la a millorar. 
A continuació teniu la seva presentació i les preguntes que li hem fet. Mireu, mireu!
EL LIGRE

Dimecres passat en Biel ens va presentar la seva conferència sobre "El Ligre". Ningú en sabíem res sobre aquest tema i va ser molt interessant.
El ligre és un híbrid producte entre un lleó i una tigressa. El seu aspecte és el d'un lleó gegant amb ratlles de tigre difuses. Al igual que els lleons, els ligres mascles desarrotllen la seva melena. El seu nom científic és Panthera leo × tigris. Hi ha qui a la femella del ligre li diuen  legresa o ligresa.
Si en voleu saber una mica més aquí teniu la conferència de Biel.

12 comentaris:

 1. magradan las conferensies de tutom

  ResponElimina
 2. man interesat molt les conferencies de tots i totes

  ResponElimina
 3. MANUEL C.F.CHAMPIONS LAGE HIII27 de gener de 2017 a les 17:35

  MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT XULOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS PER HA THOTOM JIJIJIIJJIIJIJI

  ResponElimina
  Respostes
  1. Es veritat MANUUUUUUUUUUUUUUU.

   Elimina
 4. Quina conferencia ha siguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttt, ha sigut molt interessant

  ResponElimina
 5. las conferencias estan molt xulaaaaassss prr a jo esperu que la meva tambe estigi xula

  ResponElimina
 6. totes ses conferencias han estat molt xulas esper que me salgui igual

  ResponElimina
 7. m´agradat molt les conferencies de juanjo,paula m,victor,juliac,biel,julia f.

  ResponElimina
 8. també les altres que faran esper que sigin xules totes.

  ResponElimina
 9. E visto la.conferencia de paula ,porque no la avía bist en persona y me a encántate enorabona Paula ������������

  ResponElimina
 10. SA DE EN BIEL ES SA MILLOR

  ResponElimina
 11. silvia pons orfila 5e5 de maig de 2017 a les 12:28

  La conferencia de Julia c a estat molt interesant i ta vuy dunar la anorabona

  ResponElimina